Gudang Informasi

Malatya'da Bina Çöktü : Bdi8ib56mmo Sm - Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.

Malatya'da Bina Çöktü : Bdi8ib56mmo Sm - Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.
Malatya'da Bina Çöktü : Bdi8ib56mmo Sm - Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.

Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Aa a haber canlı yayınına bağlanan malatya valisi aydın baruş, binada 20 civarında. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü, arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Vor 22 stunden · haberler yaşam haberleri son daki̇ka | malatya'da bina çöktü! Qaaceg9arzidgm
Qaaceg9arzidgm from www.ajanskamu.net
Paylaş tweetle paylaş paylaş a a; Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü, arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz. Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Vor 22 stunden · haberler yaşam haberleri son daki̇ka | malatya'da bina çöktü!

Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Paylaş tweetle paylaş paylaş a a; Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü, arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Aa a haber canlı yayınına bağlanan malatya valisi aydın baruş, binada 20 civarında. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz. Vor 22 stunden · haberler yaşam haberleri son daki̇ka | malatya'da bina çöktü! Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.

Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Emlymyervpe Dm
Emlymyervpe Dm from img3.aksam.com.tr
Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz. Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü, arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Vor 22 stunden · haberler yaşam haberleri son daki̇ka | malatya'da bina çöktü!

Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.

Vor 22 stunden · haberler yaşam haberleri son daki̇ka | malatya'da bina çöktü! Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Aa a haber canlı yayınına bağlanan malatya valisi aydın baruş, binada 20 civarında. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü, arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Paylaş tweetle paylaş paylaş a a; Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Vor 22 stunden · haberler yaşam haberleri son daki̇ka | malatya'da bina çöktü! Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Efi0tosgpvzk6m
Efi0tosgpvzk6m from www.kamupersoneli.net
Paylaş tweetle paylaş paylaş a a; Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Aa a haber canlı yayınına bağlanan malatya valisi aydın baruş, binada 20 civarında. Vor 22 stunden · haberler yaşam haberleri son daki̇ka | malatya'da bina çöktü!

Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Vor 22 stunden · haberler yaşam haberleri son daki̇ka | malatya'da bina çöktü! Paylaş tweetle paylaş paylaş a a; Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Aa a haber canlı yayınına bağlanan malatya valisi aydın baruş, binada 20 civarında. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesinde 3 katlı bina çöktü, arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz.

Malatya'da Bina Çöktü : Bdi8ib56mmo Sm - Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı.. Malatya'da bina çöktü, enkazın altından 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Vor 22 stunden · malatya'da i̇nönü caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü. Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Advertisement